fbpx

Живеете во зграда? Грижата за хигиената и чистотата во Вашиот станбен објект започнува токму од заедничките простории во зградата, кои ги споделувате со Вашите соседи.

Летото е на прагот, а проблемите со инсектите се многу чести токму во овој период – бубашваби, лебарки, мравки, муви, комарци и слични инсекти почнуваат да го запоседнуваат просторот во зградите, а понатаму да се шират и во поединечните станови.

Уништувањето на штетните инсекти од животниот простор е од пресудно значење за квалитетен и здрав живот, бидејќи тие се примарни преносители на заразните болести – делумно како живи преносители, а делумно и преку храната со која истите доаѓаат во непосреден контакт.

Со професионална дезинсекција од страна на Токси Вет, детално се прави увид на објектот, и се пронаоѓаат критичните точки кои се извор на инсектите. 

Искусниот тим на Токси Вет го нуди најефективниот и професионален третман за квалитетна дезинсекција на Вашиот простор, со 100% гаранција за извршената работа.

Цената на дезинсекција на заедничките простории се пресметува по стан, и истата изнесува 180 денари од стан.

Ги почитуваме најстрогите стандарди во средставата кои ги употребуваме за дезинфекција, дезинсекција и дератизација како што се: HACCP, BRC, GMPs, ISO и многу други.

Сакате понуда за Вашата зграда и заедничкиот простор поврзана со дезинсекција? Контактирајте нè, испраќаме понуда веднаш!  Е-маил

  Локација

  контакт

  E-маил

  Локација

  to top