fbpx

100% Заштита

За денови без стресови и мака од глодари и инсекти.

службата за контрола и заштита од штетници достапна 24/7

Контактирај не:(071)-302-503

службата за контрола и заштита од штетници достапна 24/7

Контактирај не:(071)-302-503

Зошто контрола на штетници ?

Уживај во домот
без штетници

24/7 Брза реакција
Сертифицирани техничари
Три месечна гаранција

Како можеме да помогнеме?

Ние нудиме широк спектар на услуги за отстранување секаков вид штетници

За вашиот дом

Icon

Брза Реакција

Нашиот оперативен тим е посветен и подготвен за навремена реакција согласно вашите потреби.
Icon

Заштита

Со нашите eco-friendly препарати, штетниците немаат шанса да преживеат во вашиот дом.
Icon

Совети

Ние ве советуваме како да се грижите за вашиот дом и да уживате во чиста средина.
Icon

Брза Реакција

Нашиот оперативен тим е посветен и подготвен за навремена реакција согласно вашите потреби.
Icon

Заштита

Со нашите eco-friendly препарати, штетниците немаат шанса да преживеат во вашиот дом.
Icon

Совети

Ние ве советуваме како да се грижите за вашиот дом и да уживате во чиста средина.

За вашиот бизнис

Icon

Интегриран Pest Менаџмент

Нашиот тим преку конзистентност со високите меѓународни стандарди за квалитет овозможува најефективни програми за заштита на вашите бизниси од штетници.
Icon

Угостителски бизнис?

Дозволете преку посебна програма за угостителски објекти да спречиме штетниците да бидат ваш непријател.
Icon

Документација за услугата

Секој бизнис заслужува документација според меѓународни стандарди која што е доказ за ефикасна и ефективна заштита и контрола на штетници.
Icon

Интегриран Pest Менаџмент

Нашиот тим преку конзистентност со високите меѓународни стандарди за квалитет овозможува најефективни програми за заштита на вашите бизниси од штетници.
Icon

Угостителски бизнис?

Дозволете преку посебна програма за угостителски објекти да спречиме штетниците да бидат ваш непријател.
Icon

Документација за услуга

Секој бизнис заслужува документација според меѓународни стандарди која што е доказ за ефикасна и ефективна заштита и контрола на штетници.

Побарај Бесплатен Совет за штетници

поабарај бесплатна контрола

Или јави се (071)-302-503

ИЛИ ЈАВИСЕ НА
(071)-302-503

Токси вет приказната
& искуства

Е-маил

Локација

контакт

E-маил

Локација

to top