fbpx

Доколку живеете во станбен комплекс, грижата за хигиената и чистотата во животниот простор започнуваат токму од заедничките простории во зградата, кои ги споделувате со Вашите соседи.

Проблемите со глодари во домовите започнува токму од зградите, а за таа цел, потребно е професионално да се пристапи кон проблемот.

Со професионална дератизација, детално се прави увид на објектот, и се пронаоѓаат критичните точки кои се извор за штетниците.

Искусниот тим на Токси Вет го нуди најефективниот и професионален третман за квалитетна дератизација на Вашиот простор, со 100% гаранција за извршената работа.

Цената на дератизација на заедничките простории се пресметува по стан, и истата изнесува 180 денари од стан.

Ги почитуваме најстрогите стандарди во средставата кои ги употребуваме за дезинфекција, дезинсекција и дератизација како што се: HACCP, BRC, GMPs, ISO и многу други.

Сакате понуда за Вашата зграда и заедничкиот простор поврзана со дератизација? Контактирајте нè, испраќаме понуда веднаш!  Е-маил

  Локација

  контакт

  E-маил

  Локација

  to top