fbpx

ДОБРЕДОЈДОВТЕ НА НАШИОТ НОВ ВЕБ-САЈТ!

ДА ВИ СЕ ПРЕТСТАВИМЕ

ТОКСИ-ВЕТ д.о.о.е.л. е компанија која на пазарот нуди квалитетна и доверлива услуга фокусирана на контролата и заштитата од штетници( дезинфекција, дезинсекција и дератизација) како и извршување на сертификација за познавања во областана на хигиената и безбедност на храна.

Нашата компанија е целосно насочена кон задоволството на клиентите, тоа го постигнуваме преку превземање на проактивни мерки и активност во нашиот домен на работа. Како и преку континуирана едукација и надградба на нашите вработени се со цел по ефективно и ефикасно да ги решиме Вашите проблеми.

ТОКСИ-ВЕТ д.о.о.е.л.  своите услуги ги врши во над 1000 задоволни правни лица и илјадници домови, станови и куќни совети .

Како ТОКСИ-ВЕТ ЌЕ ПРИДОНЕСЕ ЗА ВАШИОТ ДОМ?

Мирот и спокојот во вашиот дом ве прави посреќни, повесели и поздрави. Вашиот спокој можат да го нарушат несакани гости во облик на инсекти и глодари, Во тој случај ТОКСИ-ВЕТ е решението за враќање на насмевката на вашето лице. На најбезбеден и најефективен начин се справуваме со инсектите и глодарите за да не претставуваат проблем за вашето домување. Најновите европски методи, проверени техники на работа и најсовремени и испитани препарати се дел од нашиот избор на работа, кои преку правилно комбинирање даваат одлични резултати и безбеден и сигурен дом. Совесната и стручна употреба на биоциди ни дава за право да наведеме дека ние се грижиме за вашето здравје при изведување на третманите еднакво толку колку што се грижиме за вашите несакани гости да ги отстраниме од вашиот стан. Без разлика дали тоа се мравки, бубашваби, глувци или лебарки ние сме спремни на било каков непријател во било кое време.

Е-маил

Локација

контакт

E-маил

Локација

to top