fbpx

Референтна листа

Вашата доверба е наш приоритет

ТОКСИ-ВЕТ како секојдневен партнер на повеќе од 1000 компаниите, во областа на контрола и заштита од штетници е присутен на пазарот од 2011 година. Довербата е еден од најважните фактори за успешен и долгогодишен бизнис. Токси-Вет во своето постоење постојано се труди да остане во чекор со најсовремените европски стандарди и принципи на работење против  инсектите и глодарите, настојувајќи да ги држи настрана од вашиот бизнис.

Доколку вашиот бизнис е подлежен на неканети гости, Токси-Вет како компанија е целосно подготвена да одговори брзо и ефикасно за нивно спречување. Кога компаниите се одлучуваат за Токси-Вет, одбираат: експертиза, ефикасност и квалитет. За експертиза говорат и нашите способности да ги задоволиме и исполниме вашите барања кои што произлегуваат од европските и светските стандарди НАССР, BRC, GMPs, ISO, а за ефикасноста и квалитет со доказ повеќе од 1000 задоволни компании.

Дел оф компаниите кои ни укажаа доверба:

"Доби клиент, не продажба."

- Katherine Barchetti

Е-маил

Локација

контакт

E-маил

Локација

to top