fbpx

ТОКСИ-ВЕТ ДООЕЛ Скопје, како една од водечките и брзо растечки компании во Македонија за услуги во полето на Дезинфекција, Дезинсекција и Дератизација (ДДД), има отворена позиција за:

ДДД ТЕХНИЧАР

Главни задачи и одговорности:

 • Извршува дезинфекција, дезинсекција и дератизација
 • Асистира во увидот на објектите за детекција на проблемите во поглед на ДДД
 • Извршува припрема пред започнување со извршување на услугата
 • Води евиденција, записи и извештаи за извршената работа
 • Континуирано се едуцира во областа на Дезинфекција, Дезинсекција и Дератизација
 • Води грижа за опремата за работа

Потребни квалификации, искуство и вештини:

 • Минимум Средно образование, за предност ќе се смета ССП на следните насоки: Медицински лаборант, Ветеринарен техничар, Санитарен техничар, Земјоделски техничар
 • Минимум работно искуство од две (2) години
 • Способност за работа во тим
 • Проактивност
 • Комуникациски вештини
 • Активен возач со Б категорија
 • Мотивација и желба за напредок во кариера

Ви нудиме:

 • Можност за вработување на кандидати без релевантно искуство
 • Теоретска и практична обука и вовед во работа
 • Континуирана едукација
 • Можност за развој во рамки на компанијата
 • Детален план за развој
 • Компетитивна месечна нето плата до 45,000 денари
 • Месечни додатоци на плата по учинок
 • Работа на полно работно време од 08:00 до 16:00 часот од понеделник до петок
 • Вработување на неопределено време

Каде да го испратам моето CV?

 • Испратете го Вашето CV на: hr@toksivet.mk

Е-маил

Локација

контакт

E-маил

Локација

to top