fbpx

ДОБРЕДОЈДОВТЕ НА НАШИОТ НОВ ВЕБ-САЈТ!

ДА ВИ СЕ ПРЕТСТАВИМЕ

ТОКСИ-ВЕТ д.о.о.е.л. е компанија која на пазарот нуди квалитетна и доверлива услуга фокусирана на контролата и заштитата од штетници( дезинфекција, дезинсекција и дератизација) како и извршување на сертификација за познавања во областана на хигиената и безбедност на храна.

Нашата компанија е целосно насочена кон задоволството на клиентите, тоа го постигнуваме преку превземање на проактивни мерки и активност во нашиот домен на работа. Како и преку континуирана едукација и надградба на нашите вработени се со цел по ефективно и ефикасно да ги решиме Вашите проблеми.

ТОКСИ-ВЕТ д.о.о.е.л.  своите услуги ги врши во над 1000 задоволни правни лица и илјадници домови, станови и куќни совети .

Како ТОКСИ-ВЕТ ЌЕ ПРИДОНЕСЕ ЗА ВАШИОТ бизнис?

Сите позначајни меѓународни стандарди за квалитет (ИСО,ЕУ ГМПс,ЦГМПс, ГСП и др.) ставаат акцент на контролата и заштитата од штетници. Иако интегрираната контрола и заштита од штетници е правно обрвзувачка за исполнување на одредени стандарди, таа е и суштински значајна за производство на добар и квалитетен продукт, непрекинатно производство и позадоволни и продуктивни вработени. Ние, ТОКСИ-ВЕТ следејќи ги најновите трендови во заштитата и контролата на штетници водени од директивите на ЕУ 528/2012/ЕЦ, 128/2009/ЕЦ, 1907/2006/ЕЦ и позитивните искуства здобиени од европските конференции можеме да ви бидеме партнер од доверба за заштита и контрола од штетниците на вашиот објект.

Поради овие причини ТОКСИ-ВЕТ нуди највисок квалитет и е правиот избор за Вашиот бизнис.

Ние сме спремни да спореведеме успешна контрола и заштита на штетници и да ве заштитиме од глувци, мравки,лебарки, стаорци, бубашваби и други несакани гости во вашиот угостителски бизнис, трговски локал, магацин, складиште, фабрика, спортски објекти, фармацевтски погон или било која друга индустрија.

Е-маил

Локација

контакт

E-маил

Локација

to top