fbpx

Чистотата на домашниот простор за живеење, како и на работните простории, дава огромен придонес во квалитетниот и здрав начин на живот.

Денес, во овој историски период на пандемија од коронавирусот COVID-19, правилното одржување на хигиената во просториите во кои секојдневно престојуваме е од суштинско значење за борба против штетните микроорганизми.

За овој проблем, нудиме професионално решение со специјални хемиски средства (дезинфектанти), управувани од професионални лица.

Искусниот тим на Токси Вет го нуди најефективниот и професионален третман за квалитетна дезинфекција на Вашиот простор, со 100% гаранција за отстранување на сите несакани вируси и бактерии.

Вршиме превентивна (општа дезинфекција за заштита од сите микроорганизми кои може да ги има во просторот) и тековна дезинфекција (на веќе познати и претходно определени микроорганизми).

Ги почитуваме најстрогите стандарди во средставата кои ги употребуваме за дезинфекција, дезинсекција и дератизација како што се: HACCP, BRC, GMPs, ISO и многу други.

Сакате да направите консултација со нас, или пак да закажете термин за дезинфекција? Пишете ни во формата подолу, а ние веднаш ќе Ви одговориме на Вашето барање со соодветна понуда!  Е-маил

  Локација

  контакт

  E-маил

  Локација

  to top