fbpx

Некатегоризирани

glodari svetski gradovi

Колку е голем проблемот со глувци и стаорци во светските градови?

Глувците и стаорците често се дел од секојдевниот градскиот живот ширум светот. Од огромните булевари во Њујорк, па сѐ до малите сокаци во Париз, овие непријатни глодари не се само локално прашање, туку и станаа предизвик за целиот свет. Во овој блог пост, ќе ги истражиме глувците и стаорците, нивната популација, здравствените ризици, генетските особини…

Read more

Dezinsekcija

Зошто е потребно да се прави редовна дезинсекција?

Уништувањето на штетните инсекти од животниот простор е од пресудно значење за квалитетен и здрав живот, бидејќи тие се примарни преносители на заразните болести - делумно како живи преносители, а делумно и преку храната со која истите доаѓаат во непосреден контакт. Дезинсекција како борба против инсектите Дезинсекцијата е клучен процес во борбата против штетните инсекти…

Read more

Е-маил

Локација

контакт

E-маил

Локација

to top