fbpx

Дератизација

Еднократен третман или годишна контрола на штетници? Што е подобро?

Во борбата против штетните инсекти и глодари преку дезинфекција, дезинсекција и дератизација, двата најчести методи кои се користат се еднократен третман и годишна контрола. Концептот на еднократен третман е прилично едноставен и директен. Истиот се сведува на истребување на штетните инсекти и глодари со едно третирање. Да претпоставиме дека во Вашиот објект има присуство на…

Read more

ugostitelski objekti ddd

Имате угостителски објект? Оваа процедура е задолжителна за Вас!

Поседувате угостителски објект на територијата на Македонија? Дали знаевте дека Вашата работа подразбира задолжителна превентивна дезинфекција, дезинсекција и дератизација? Во продолжение следуваат членовите 39, 40 и 41 од Законот за заштита на населението од заразни болести, во кои е детално прецизирано кога и како треба да се изврши превентивна дезинфекција, дезинсекција и дератизација. Член 39 …

Read more

domakjinstva dezinfekcija

Вашиот дом е нападнат од глувци? Има спас!

Сте слушнале ли за сѐ почестите поплаки за зголеменото присуство на глодари во живеалиштата низ Македонија?  Глодарите сочинуваат околу 40% од вкупната популација на цицачи. Оттука, не е воопшто чудно што тие се распространети насекаде. Овие штетници можат да направат проблеми во Вашиот дом, како во нарушување на мирот и комфорот, така и во загрозување…

Read more

biznis dezinfekcija

Проблем со глувци во Вашиот деловен објект? Ова е решението!

Сте ги забележале ли сѐ почестите поплаки за зголеменото присуство на глодари во населените места во Македонија?  Глодарите сочинуваат околу 40% од вкупната популација на цицачи. Оттука, не е воопшто чудно што тие се распространети насекаде. Овие штетници можат да направат проблеми во Вашиот деловен објект, без разлика на неговата големина. Вашиот деловен објект е…

Read more

biznis dezinfekcija

Заштитете го Вашиот бизнис од штетници!

Вашиот деловен објект е од исклучително значење за претставувањето на бизнисот пред неговите клиенти. Оттука, од голема важност е неговото одржување да биде на највисоко можно ниво. Штетниците, како што се глодарите и инсектите можат да направат проблеми во Вашиот деловен објект, без разлика дали поседувате обични деловни канцеларии, или пак поголеми простори како магацини…

Read more

Заеднички простории

Заштитете ги заедничките простории од глодари

Доколку живеете во станбен комплекс, грижата за хигиената и чистотата во животниот простор започнуваат токму од заедничките простории во зградата, кои ги споделувате со Вашите соседи. Проблемите со глодари во домовите започнува токму од зградите, а за таа цел, потребно е професионално да се пристапи кон проблемот. Со професионална дератизација, детално се прави увид на…

Read more

Е-маил

Локација

контакт

E-маил

Локација

to top