fbpx

Monthly Archives: June 2024

ddd tehnichar

Отворена позиција за ДДД Техничар

ТОКСИ-ВЕТ ДООЕЛ Скопје, како една од водечките и брзо растечки компании во Македонија за услуги во полето на Дезинфекција, Дезинсекција и Дератизација (ДДД), има отворена позиција за: ДДД ТЕХНИЧАР Главни задачи и одговорности: Извршува дезинфекција, дезинсекција и дератизација Асистира во увидот на објектите за детекција на проблемите во поглед на ДДД Извршува припрема пред започнување…

Read more

Е-маил

Локација

контакт

E-маил

Локација

to top