fbpx

Daily Archives: May 17, 2024

Заштитете ги заедничките простории од инсекти!

Живеете во зграда? Грижата за хигиената и чистотата во Вашиот станбен објект започнува токму од заедничките простории во зградата, кои ги споделувате со Вашите соседи. Летото е на прагот, а проблемите со инсектите се многу чести токму во овој период – бубашваби, лебарки, мравки, муви, комарци и слични инсекти почнуваат да го запоседнуваат просторот во…

Read more

Е-маил

Локација

контакт

E-маил

Локација

to top