fbpx

Daily Archives: February 12, 2024

glodari svetski gradovi

Колку е голем проблемот со глувци и стаорци во светските градови?

Глувците и стаорците често се дел од секојдевниот градскиот живот ширум светот. Од огромните булевари во Њујорк, па сѐ до малите сокаци во Париз, овие непријатни глодари не се само локално прашање, туку и станаа предизвик за целиот свет. Во овој блог пост, ќе ги истражиме глувците и стаорците, нивната популација, здравствените ризици, генетските особини…

Read more

Е-маил

Локација

контакт

E-маил

Локација

to top