fbpx

Monthly Archives: February 2024

toksi vet oglas

Токси-Вет има 3 отворени позиции за Асистент ДДД Техничар

ТОКСИ-ВЕТ ДООЕЛ Скопје, како една од водечките и брзо растечки компании во Македонија за услуги во полето на Дезинфекција, Дезинсекција и Дератизација (ДДД), има отворени позиции за: АСИСТЕНТ ДДД ТЕХНИЧАР во реон Скопје (3 отворени позиции) Главни задачи и одговорности: Извршува дезинфекција, дезинсекција и дератизација со надзор од ДДД Техничар Асистира во увидот на објектите…

Read more

crveni mravki zashtita

Како да се заштитите од црвени мравки?

Забележавте црвени мравки во Вашиот дом? Без паника, веднаш можеме да Ви помогнеме. Црвените, односно фараонски мравки, лесно можат да навлезат во објектите, преку најмалите отвори и пукнатините. Тие живеат во ѕидовите, под плочките, или под земјата. Но, најчесто се групирани во многубројни колонии кои можат да бројат и по десетици илјади мравки, а можат…

Read more

glodari svetski gradovi

Колку е голем проблемот со глувци и стаорци во светските градови?

Глувците и стаорците често се дел од секојдевниот градскиот живот ширум светот. Од огромните булевари во Њујорк, па сѐ до малите сокаци во Париз, овие непријатни глодари не се само локално прашање, туку и станаа предизвик за целиот свет. Во овој блог пост, ќе ги истражиме глувците и стаорците, нивната популација, здравствените ризици, генетските особини…

Read more

Е-маил

Локација

контакт

E-маил

Локација

to top