fbpx

Monthly Archives: July 2022

insekti zgradi

Заштитете ги заедничките простории од инсекти!

Доколку живеете во станбен комплекс, грижата за хигиената и чистотата во животниот простор започнуваат токму од заедничките простории во зградата, кои ги споделувате со Вашите соседи. Проблемите со различните типови инсекти се многу чести токму во летниот период - бубашваби, лебарки, мравки, муви, комарци и слични почнуваат да го запоседнуваат просторот во зградите, а понатаму…

Read more

Е-маил

Локација

контакт

E-маил

Локација

to top