fbpx

Monthly Archives: October 2021

Dezinsekcija

Зошто е потребно да се прави редовна дезинсекција?

Уништувањето на штетните инсекти од животниот простор е од пресудно значење за квалитетен и здрав живот, бидејќи тие се примарни преносители на заразните болести - делумно како живи преносители, а делумно и преку храната со која истите доаѓаат во непосреден контакт. Дезинсекција како борба против инсектите Дезинсекцијата е клучен процес во борбата против штетните инсекти…

Read more

дезинфекција

Потребна Ви е дезинфекција на Вашиот простор?

Чистотата на домашниот простор за живеење, како и на работните простории, дава огромен придонес во квалитетниот и здрав начин на живот. Денес, во овој историски период на пандемија од коронавирусот COVID-19, правилното одржување на хигиената во просториите во кои секојдневно престојуваме е од суштинско значење за борба против штетните микроорганизми. За овој проблем, нудиме професионално…

Read more

Е-маил

Локација

контакт

E-маил

Локација

to top